Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ


Οι Συλλόγοι Δωδεκανησίων Φοιτητών υπο την αιγίδα της Νομαρχίας Δωδεκανήσου διοργανώνουν τη 3η Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοληψία στο ΑΚΤΑΙΟΝ την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 10.00-14.00. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε ως μια χειρονομία αγάπης και φροντίδας τόσο για το συνάνθρωπο μας όσο και για τον τόπο μας.
Είναι επιτακτική αναγκή όλων μας να ευαισθητοποιηθούμε και να απαλλαγούμε από την άγνοια που μας διακατέχει για ανάγκη αίματος στον τόπο μας. Δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας, μπορούμε να χαρίσουμε σε έναν ή περισσότερους συνανθρώπους μας το πολυτιμότερο αγαθό που θα σώσει τη ζωή τους.
Είναι προνόμιο των ανθρώπων το ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής προς κάποιον άλλο, καθώς δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο του και δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια.
Ελάτε βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας σε αυτήν τη προσπάθεια.... Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή, το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να βρεθείτε για 10 λεπτά μεταξύ 10:00-14:00 στο Ακταίον!!! Γίνετε εθελοντές αιμοδότες και βάλτε τα θεμέλια για τον κοινωνικό εθελοντισμό στα Δωδεκάνησα. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου μας 6931677205

Δεν υπάρχουν σχόλια: