Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ


Οι Συλλόγοι Δωδεκανησίων Φοιτητών υπο την αιγίδα της Νομαρχίας Δωδεκανήσου διοργανώνουν τη 3η Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοληψία στο ΑΚΤΑΙΟΝ την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 10.00-14.00. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε ως μια χειρονομία αγάπης και φροντίδας τόσο για το συνάνθρωπο μας όσο και για τον τόπο μας.
Είναι επιτακτική αναγκή όλων μας να ευαισθητοποιηθούμε και να απαλλαγούμε από την άγνοια που μας διακατέχει για ανάγκη αίματος στον τόπο μας. Δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας, μπορούμε να χαρίσουμε σε έναν ή περισσότερους συνανθρώπους μας το πολυτιμότερο αγαθό που θα σώσει τη ζωή τους.
Είναι προνόμιο των ανθρώπων το ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής προς κάποιον άλλο, καθώς δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο του και δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια.
Ελάτε βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας σε αυτήν τη προσπάθεια.... Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή, το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να βρεθείτε για 10 λεπτά μεταξύ 10:00-14:00 στο Ακταίον!!! Γίνετε εθελοντές αιμοδότες και βάλτε τα θεμέλια για τον κοινωνικό εθελοντισμό στα Δωδεκάνησα. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου μας 6931677205

"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"--27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ S12FP!!!


Ο Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Πάτρας συμμετέχει στην 'ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ'!!!
Σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα στις 27 Μαρτίου, στις 20:30, ενώνεις τη φωνή σου με εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τον πλανήτη, ενάντια στην κλιματική αλλαγή!!!
Όλοι, από κάθε μεριά του πλανήτη πρέπει να συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ!

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας καθώς και όλοι οι κάτοικοι των Δωδεκανήσων, αποδεικνύουμε την αγάπη μας στην φύση και δηλώνουμε την συμμετοχή μας για την Ώρα της Γης, στηρίζοντας ετσι την προσπάθεια που γινεται απο την WWF!!!

Δηλώστε ένα όνομα και μια διεύθυνση email στα δεξιά της σελίδας, στην συνέχεια μπείτε στο email σας και πατήστε πανω στην διεύθυνση που σας στάλθηκε!!! 'Ετσι απλά δείχνετε την συμμετοχή και την συμπαράσταση σας στο έργο της WWF!!!

Εδώ δηλώνουμε συμμετοχή: http://www.wwf.gr/earthhour/s12fp

Οί νέοι αυτού του τόπου ας βγούμε μπροστα και
ας δώσουμε όλοι μια ανάσα στην Γη μας που το έχει τόσο ανάγκη!

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ 7/3


Οπως πέρσυ τέτοια εποχή έτσι και φέτος ο Σ.12.Φ.Π ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή και παει καλάβρυτα μονοήμερη εκδρομή στις 7 Μαρτίου!!!
Ελατε να πάμε μαζί ακομα μια αξέχαστη εκδρομη στα ιστορικά Καλαβρύτα, να επισκεφτουμε το Μέγα Σπήλαιο απο όπου σηκώθηκε το λάβαρο της επανάστασης του 1821 ,να περπατήσουμε στα γραφικα στενάκια των καλαβρύτων και να περασουμε συναρπαστηκές στιγμές στο χιονοδρομικο κέντρο!

Αναχώρηση 7/3 και ώρα 8π.μ απο Αγιο Διονύση(κάτωθεν πλατείας Νορμαν).
Επιστροφή 7/3 και ωρα 8μ.μ.

*ΤΙΜΗ*
Η εκδρομή ειναι μόνο 5€ για τα μέλη μας!!!
Για όλους τους υπόλοιπους(δωδεκανήσιους και μη) είναι μονο 10€.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα μεχρι την παρασκευή 5/3 μέσω:
του τηλ.6931677205
των μελών του Δ.Σ και
με μήνυμα στο facebook.

***ΣΗΜΕΙΩΣΗ***(πρωτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη με επανεγγεγραφή γιατί οι θέσεις ειναι περιορισμένες και το ενδιαφέρον μεγάλο)