Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΠΙ...ΣΤΕΥΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010 με τον s12fp!!!


Και σε αυτό το καρναβάλι ο Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Πάτρας βάζει την "PAPI...STEUTH" στολή του και ξεχύνεται στους δρόμους. Παπιά όλου του κόσμου ενωθείτε!!! PAPI...STEUTOI Donald & Daizy!!!
Ελάτε λοιπόν να λικνυστούμε όλοι μαζί στους ξέφρενους ρυθμούς και αυτού του καρναβαλιού. (Την στολή μπορείτε να την δείτε παρακάτω, η γυναικία έχει και έκδοση με μακρύτερο σορτσάκι).

*** PAPI...STEUTOI Donald & Daizy!!!***
ΤΙΜΗ στολής:
ΕΩΣ 4/2 (tsiknopempth) μόνο **35E** για όλους!

Party:
Τα party θα προγραμματιστούν προσεχώς!

Παραγγελίες:
Για παραγγελίες στολών και παραπάνω πληροφορίες:
-στα μέλη του Δ.Σ.
-στο τηλέφωνο του συλλόγου 6931677205
-με μήνυμα στο profile του συλλόγου στο facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1540545907&ref=profile

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 4/1/10


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ.

---->>>>ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 10.00πμ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗ 1.00 μμ.

ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ 2009 ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΟ 2010 ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟKΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!! ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!