Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

!!!PARTY TIME!!!.....27/10 @ MAGENDA (Agiou Nikolaou)


Μετά την πρώτη μας συγκέντρωση, το καφεδάκι που απολαύσαμε παρέα και 10 μέρες πριν απο την εκδρομή μας στον όμορφο Βόλο και το μαγευτικό Πήλιο........ Ο s12fp το ρίχνει έξω και τα πίνει σε ένα απο τα πιο "in" μπαράκια της πόλης!!!

ΤΡΙΤΗ 27/10------>>> "MAGENDA" στην ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (πρώην KIKKO---έναντι Indeal)

Be there....!!!!!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ 7-8/11


O s12fp οργανώνει ακόμα μια επιτυχημένη και αξέχαστη εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους του!!!
Προορισμός μας αυτή την φορα είναι η πόλη των αργοναυτών, ο Βόλος, αλλά και τα χωριά του μαγευτικού Πηλίου!
Θα κάνουμε την βόλτα μας στην παραλία του Βόλου που αποτελεί και σημείο αναφοράς της πόλης με τους ψαράδες και τα ψαροκάικα, τα μαγαζιά,τα καφέ και φυσικά τα πασίγνωστα τσιπουράδικα της! Επίσης θα έχουμε την ευκαιρια να περάσουμε ώρες απόλαυσης στα χωριά του Πηλίου!!

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Σαββάτο 7/11----> Αναχώρηση στις 8:00π.μ απο Πάτρα. 1:00μμ και μετα απο ενδιάμεση στάση για ενα γρηγορο καφεδάκι βρισκόμαστε στο Ξενοδοχειο GALAXY στο κέντρο του Βόλου, το οποίο και θα μας φιλοξενήσει! Ολη η μέρα ειναι στην διάθεση μας για να χωρτάσουμε την πόλη πηγαίνοντας για βόλτα, για φαγητο, για καφεδάκι, για τσίπουρα και για οτι άλλο ο καθένας επιθυμεί!!!

Κυριακη 8/11---->Αναχωρούμε απο το ξενοδοχείο στις 9:30π.μ με προορισμό δύο απο τα γνωστότερα και ομορφότερα χωριά του πηλίου,Μακρυνίτσα και Πορταριά! Εκεί απολαμβάνουμε την βόλτα μας στα στενά δρομάκια, το εξαίσιο φαγητό και το καφεδάκι μας στα ζεστά καφέ! Τέλος επιστροφή στην Πάτρα γύρο στις 10:00μμ..

ΤΙΜΗ ----> 65€
για τα μέλη (με ανανεωμένη εγγραφή)---->60€

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΩΣ 31/10 (με προκαταβολή 30€)

Μπορείτε να δηλώνετε:
στα μέλη του Δ.Σ
στο τηλ. 6931677205
και με μήνυμα στο facebook!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

FREE COFFEE - ΥΠΟΔΟΧΗ 1οΕΤΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ - ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10 και ώρα 5:00 μμ. σας προσκαλούμε εσας και τους φίλους σας στην καθιερωμένη μας φθινοπωρινή συγκέντρωση που είναι και η πρώτη για το νέο ακαδημαικό έτος, η οποία φέτος θα γίνει στο νεανικό και ζεστό χώρο του νέου play room ENTER CAFE [Καραϊσκάκη και Νικολάου (επι της Καραϊσκάκη)].

Σκοπός της παραπάνω συγκέντρωσης είναι να πληροφορηθείτε για τη δραστηριότητα του συλλόγου το καλοκαίρι, για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του συλλόγου για το επομενο 2μηνο, η υποδοχή των πρωτοετών, να ενημερωθήτε για την κάρτα μέλους και τα προνόμια της και φυσικά να περάσουμε καλά. Αναλυτικότερα:

-Θα γίνουν εγγραφές νέων μελών και επανεγγραφές.
-Οι πρωτοετείς θα εχουν την ευκαιρία να πάρουν τον οδηγών πρωτοετών.
-Θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για το party και την εκδρομή.
-Θα μοιραστούν οι κάρτες των μελών καθώς και οι λίστα με τα καταστήματα και τις εκπτωσεις που θα έχουν τα μέλη.(βιβλιοπωλεία, σχολές οδηγών, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, γυμναστήρια και αλλα.)
-Σε μία νέα προσπάθεια που έγινε Θα ανακοινωθούν τιμές εισητηρίων για τα χριστούγεννα (για τα νησια μας μαζι με τα λεωφορεία για το αεροδρόμιο)
-Θα κληρωθεί δώρο μια φιάλη για το πάρτυ μας!

ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ! Σας περιμένουμε!